Davor Visnjic/PIXSELLDino Stanin/PIXSELL

ŽESTOKI OBRAČUN PILSELA I MIŠETIĆA: Sinagogu bombardirao Molotovljevim koktelom!

Autor: dnevno.hr

"Posjeta groblju u Mrkonjić gradu i razgovor s obiteljima žrtava masakra iz listopada 1995. Sramite se vi koji zločin negirate. Hoćemo pravdu", odgovorio je Pilsel.

Na društvenim mrežama razvila se žestoka rasprava razvila između odvjetnika Luke Mišetića i novinara Drage Pilsela.

Mišetić je, naime, napisao da su optužbe o masakru u Mrkonjiću toliko neutemeljene da ICTY ne samo da nije odbio procesuirati ih, nego ih nije dostavio BiH sudovima za istraživanje.

“Posjeta groblju u Mrkonjić gradu i razgovor s obiteljima žrtava masakra iz listopada 1995. Sramite se vi koji zločin negirate. Hoćemo pravdu”, odgovorio je Pilsel.

“Oni koji optužuju da se masakr dogodio u Mrkonjiću nek konačno dostave dokaze. Onda ćemo vidjeti tko se treba sramiti kao u slučaju Gotovina”, reagirao je Mišetić.

Pilsel ga je prozvao gnjidom, a Mišetić odgovorio: “Možete me bombardirati uvredama kao što ste bombardirali sinagogu Molotovljevim koktelom. Ali opet ću inzistirati na dokazima”.




Pilsel je počeo sve nijekati, no Mišetić ga je presjekao, prenosi direktno.hr.

“U autoriziranom govoru u Mostaru 2007 g. sami ste tvrdili da ste bacali Molotovljev koktel na sinagogu”, napisao je odvjetnik.

“Kamen budalo ne Molotovljev koktel”, reagirao je Pilsel.




Mišetić je odogovorio da to znači da je lagao. “Kada čovjek može znati lažete li ili ne?”.

“Autorizirali ste transkript govora pred međunarodnim skupom u Mostaru u kojem piše da jeste. Kako Vas nije bilo sram lagati pred ljudima?”, napisao je Mišetić.

pils_diretk

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.