Patrik Macek/PIXSELL

SINČIĆ ODVAŽNO PORUČIO KOLEGAMA: ‘Zastupnici, pridružite mi se. I tako vam je draži terenski rad’

Autor: A.P.

'' Bojim se da se ponavljate. Dođite i doživite plodove svoga dugogodišnjeg rada, bit ćete ponosni na sebe . Bilo je političara koji su lajali na banke ovih godina kao psi na mjesec. Imate prilike. Riječi su ionako bezvrijedne, ako ih djelima ne potkrijepite'', objavio je Sinčić.

Saborske je zastupnike čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić preko svog, ali i preko Facebook profila Živog zida pozvao da mu se pridruže u četvrtak u podne u Sesvetama, gdje će on pokušati spriječiti deložaciju, odnosno oduzimanje zgrade poduzetniku od strane banke.

”Uvaženi kolege saborski zastupnici, kako vas često nema u Saboru, zaključujem da vam je draži terenski rad . Stoga vas pozivam da nam se sutra u podne pridružite na adresi Ivana Štrulića 13, u Sesvetama. Da iz prve ruke vidite kako vaši zakoni djeluju na građane i poduzetnike , kako banke pod vašim blagoslovom otimaju imovinu na prevaru i kako propadaju poduzetnici, a s njima i njihovi kooperanti, radnici i dobavljači. Neka vam ne bude teško, naučit ćete mnogo više nego svađajući se u Saboru oko ustaša i partizana . Ionako ste u ova dva desetljeća imali prilike reći sve što ste mislili. Bojim se da se ponavljate. Dođite i doživite plodove svoga dugogodišnjeg rada, bit ćete ponosni na sebe . Bilo je političara koji su lajali na banke ovih godina kao psi na mjesec. Imate prilike. Riječi su ionako bezvrijedne, ako ih djelima ne potkrijepite”, objavio je Sinčić.

Uvaženi kolege saborski zastupnici, kako vas često nema u Saboru, zaključujem da vam je draži terenski rad. Stoga vas…

Posted by Ivan Vilibor Sinčić on Wednesday, 9 March 2016

A prije te objave Sinčić se opravdao u postu i objavio takoreći ispričnicu što neće moći biti u Saboru, upravo zbog spomenutog ‘otimanja’ zgrade.

”Ovaj tjedan ću prvi put otkad Sabor zasjeda, biti manje prisutan u sabornici. Sutra imamo pokušaj otimanja zgrade u Sesvetama od strane Erste banke. O kriminalu koji ta banka vrši nad poduzetnicima, prvo dajući kredit, a onda u pola posla povlačeći kredit, otimajući i novac i svu imovinu poduzetnika, već sam govorio.  Bio sam pozvan, i rado sam se odazvao, sa preko stotinu prevarenih poduzetnika na osnivanje udruge ‘Pazite s kim bankarite’. Ta kriminalna banka, po istom obrascu, sutra otima gospodinu Dariju Iliću stambenu zgradu sa nekoliko stanova u Sesvetama. Pozivam sve poduzetnike koju su uništeni na isti način, od iste banke, da dignu glas i da zajedno probamo stati na kraj ovom kriminalu”, napisao je Sinčić.




Ovaj tjedan ću prvi put otkad Sabor zasjeda, biti manje prisutan u sabornici.Sutra imamo pokušaj otimanja zgrade u…

Posted by Ivan Vilibor Sinčić on Wednesday, 9 March 2016




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.