Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Šeks ‘okreće ploču’: Prije nekoliko dana o Karamarku je govorio drugačije

Autor: T. P.

Politička situacija u zemlji mijenja se iz dana u dan i sve su oči uprte u državni vrh i sljedeći potez.

O političkoj krizi u Hrvatskoj za HRT se oglasio i Vladimir Šeks ukratko rekavši da bi u najvećem nacionalnom interesu bilo da Tomislav Karamarko odstupi. Podsjetimo, prije nekoliko je dana rekao da ova Vlada ne može opstati bez Tomislava Karamarka.

“Zato što to HDZ radi digniteta i političkog dostojanstva ne može prihvatiti. Vrlo je teško očekivati, čak i kad bi se dogodilo stajalište HDZ-a, što je bilo izraženo na Općem saboru, da potpredsjednik nema nikakve kolizije, nikakvog moralnog prijestupa i da su sve to medijske spekulacije i napadi određenih interesnih skupina, ja sumnjam da će i u slučaju kada bi Povjerenstvo utvrdilo sukob interesa, da bi i tada HDZ stao iza svoga predsjednika stranke, i da ne bi došlo do opoziva”, izjavio je Šeks gostujući krajem svibnja u Dnevniku N1 televizije.

Jasno, politička situacija u zemlji mijenja se iz dana u dan i sve su oči uprte u državni vrh i sljedeći potez.


 

>>> ŠEKS UZ KARAMARKA: ‘HDZ i SDP neće prijeći rub i sunovratiti hrvatsku demokraciju u provaliju’


 




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.