Screenshot Dnevno.ba

Gotovina posjetio Rojsa i izazvao oduševljenje u staračkom domu! Jedan djed uputio emotivnu poruku!

Autor: dnevno.hr

Ratni suborci Ljubo Ćesić – Rojs i Ante Gotovina ovog ponedjeljka su se susreli u staračkom domu na Ksaveru. Dolazak generala Gotovine u posjet svome prijatelju Rojsu izazvao je oduševljenje svih okupljenih, a prilikom njegovog odlaska djed Gabrijel ga je ispratio sljedećim riječima:

“Više smo suza prolili za vas dok ste bili u Haagu nego što je Savom proteklo vode!”

Ove detalje je za Dnevno.ba prepričao umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs koji, kao što je poznato, u Domu za starije osobe u zagrebačkom Ksaveru odrađuje kaznu jer je kao pomoćnik ministra obrane otpisao tri milijuna kuna duga nogometnom klubu Hrvatski dragovoljac.

Dnevno.ba

Umjesto odlaska u zatvor, general mora raditi za opće dobro, pa već mjesecima pomaže stanarima doma u svakodnevnim poslovima.

Rojsa su proteklih dana posjetili mnogi prijatelji, međutim Gotovina je ipak Gotovina, pa ne čudi ovakvo oduševljenje, posebno kod spomenutog djeda Gabrijela Šurine, inače bivšeg direktora poduzeća Grič.

Vitalni pradjed Gabrijel je kao stanar doma ušao u drugo stoljeće života. Lani mu je na proslavi 100. rođendana u posjetu bio Milan Bandić, a sada je, nekoliko tjedana nakon 101. rođendana, upoznao i generala Gotovinu, kojeg iznimno poštuje.

Stanarima je Ljubo Ćesić Rojs već prirastao srcu jer im je uvijek bio pri ruci, što god im je trebalo. No njihovu druženju uskoro će biti kraj.




“U srijedu sam ja gotov s kaznom! Odradio sam svoje” – s primjetnim zadovoljstvom u glasu rekao je Rojs za Dnevno.ba.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.