screenshot

EKSKLUZIVAN VIDEO: Drsko izbacivanje promatrača dokaz da su izbori namješteni?! (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Ekskluzivno donosimo video koji prikazuje zanimljivu situaciju ispred Apisa!

Iako su svi promatrači izbornog procesa uključujući i inicijativu U ime obitelji pokušavali uvjeriti hrvatsku javnost kako je tvrtka Apis IT korektno obradila rezultate izbora, 18 stranaka i aktivista tvrdi da tome nije tako osporavajući iste. Stoga ne samo da traže ponavljanje izbora, već su našem portalu ekskluzivno dostavili snimku koja svjedoči izbacivanju promatrača koji je pokušao ući u spomenutu tvrtku kojom upravljaju država i Grad Zagreb.

Sporni događaj, odnosno izbacivanje, odvilo se u subotu u 14.10, a izbacivanje u Apisu argumentiraju prema kazivanju predstavnika ovih stranaka činjenicom da su došli nenajavljeno. O čemu se konkretno radi naš portal već je izvještavao, a detalje pogledajte u ekskluzivnom videu:

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.