FACEBOOK

ĆORIĆ OBJASNIO O ČEMU JE ZAPRAVO RIJEČ: Fotografija s poglavnikom Pavelićem uzbudila javnost

Autor: A.P.

Na njoj se naime u pozadini vidi vitrina u kojoj je smještena slika Ante Pavelića. Medijima su se ubrzo proširile fotografije gdje Ćorić pozira s poglavnikom.

Na Facebook profilu je glavni tajnik HSP-a Ante Starčević Pero Ćorić objavio je nekoliko obiteljskih fotografija. Javnosti je za oko zapela fotografija koja je snimljena oko Božića. Na njoj se naime u pozadini vidi vitrina u kojoj je smještena slika Ante Pavelića. Medijima su se ubrzo proširile fotografije gdje Ćorić pozira s poglavnikom.

No, za  N1 televiziju Ćorić je objasnio o čemu je zapravo riječ. “Ma možete takvih pedeset fotografija naći kod mene, to je snimljeno u mom dnevnom boravku”, kazao je Ćorić dodajući da se radi o drvenoj čuturici s trobojnicom, a ne fotografiji

“To je poklon kojeg mi je dao netko prije deset godina u Hercegovini i zaboravio sam da je tamo. Da me netko pitao imam li sliku Ante Pavelića, rekao bih da nemam. Na drugom zidu u istom dnevnom boravku imate i fotografiju mog strica i oca u ustaškoj odori”, otkrio je Ćorić. Rekao je da je riječ o rukotvorini u kojoj je bila rakija, a koju nije nikada ni popio, jer ne pije. “Nisam ga nikad iznosio, tako da to nije zabranjeno”, rekao je Ćorić o daru s Pavelićevom slikom.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.