Počinju otpuštanja viška zaposlenih u Zagrebačkom holdingu

Autor: D.G.

U zadnje dvije godine broj zaposlenih u Zagrebačkom holdingu smanjili za preko 200, a broj vanjskih suradnika za preko 400. Rezultati su tu i mi ćemo nastaviti tim putem, kazao je predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović.

Broj zaposlenih u Zagrebačkom holdingu u ovoj će se godini smanjiti za 400, najavio je predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović gostujući u HTV- ovom Dnevniku 3.

Na pitanje o efikasnosti Holdinga u kojem čak 42 posto svih troškova ide na plaće 13000 zaposlenika Čović je kazao da je s radom Holdinga zadovoljan sve više i više, no priznao je kako Holding, kako i ostala državna i gradska poduzeća, nije lišen boljke viška zaposlenih.

– Mi se s time borimo. Možemo se pohvaliti da smo u zadnje dvije godine broj zaposlenih smanjili za preko 200, a broj vanjskih suradnika za preko 400. Rezultati su tu i mi ćemo nastaviti tim putem, kazao je.

Pohvalio se i smanjenjem troškova osoblja za preko 80 milijuna kuna i rezanjem troškova kooperanata za preko 100 milijuna kuna.

Autor:D.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.