Gregorian u Kerempuhu 19. prosinca

Autor: hina

Svjetski poznata grupa Gregorian održat će u Hrvatskoj tri koncerta u sklopu svoje božićne turneje, od kojih je prvi najavljen za ponedjeljak 19. prosinca u zagrebačkom kazalištu Kerempuh.

Gregorian će osim u Zagrebu, 20. prosinca nastupiti u Puli u Istarskom Narodnom Kazalištu, a 23. prosinca u Opatiji u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, izvijestila je tvrtka Haarlem 2 koja organizira nastupe.

Na koncertima će Gregorianizvesti i prigodne božićne pjesme među kojima ‘Silent night’, ‘Child in a Manger’, ‘Ave Maria’, ‘The Rose’, ‘In The Morning’, ‘Heaven’ i ‘Noel Nouvolet’.

Kako najavljuju organizatori, riječ je o prigodnom božićnom programu koji grupa izvodi u manjim prostorima, kazališnim dvoranama i crkvama i u kojem su u prvom planu vokalne izvedbe, bez uobičajenih scenskih efekata karakterističnih za njihove nastupe u velikim koncertnim dvoranama. Uz osmoricu pjevača na koncertima će nastupiti i Amelia Brightman.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.