Freaky Friday na petak 13. u pogonu Jedinstvo

Autor: M.P.Š.

Freaky Friday, izvedbeni termin koji predstavlja umjetnike koji djeluju 'na rubu', osim norveške sideshow atrakcije Pain Solution, na petak trinaesti udomit će i jednu fotografsku izložbu provokativne tematike. U Pogonu Jedinstvo 13. travnja predstavit će se autor Matija Peček s fotografijama iz ciklusa nazvanog Blasfemija

Ovog petka (petak trinaesti) Cirkuski informacijski centar organizira novu Freaky Friday večer u Pogonu Jedinstvo. Vrata dvorane otvaraju se u 20 sati, a program počinje u 21:00.

Glavna atrakcija Freaky Friday večeri je predstava Pain Solution, poznata po stigmama koje njihovi performansi brutalne estetike ostavljaju na njihovim tijelima. Travanjski ‘crni petak’ Norvežani će obogatiti ritualima samožrtvovanja, razapinjanja u zrak i probadanja kože koji osjetljivijim osobama lede krv u žilama. Pain Solution fakirsku disciplinu predstavlja uz iznimnu kontrolu uma, ali i uz veliku dozu humora, osiguravajući još jednom da ovaj petak trinaesti publici ostane u sjećanju kao ugodno provedena večer u kojoj su naša ograničenja testirana uz smijeh.

Ni to dakako nije sve, Freaky Friday daruje i glazbeni background DJ-a Ivana Krželja (muzikfantastique), uz koji će se moći zaplesati ili povesti freaky razgovori uz šank s akcijskim cijenama. One s najekscentričnijim outfitom i gardom organizator ponovno časti pićima.

Ulaznice za najekscentričniju hrvatsku proslavu petka trinaestog prodaju se za 90 kuna

Autor:M.P.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.