Photo: Filip Kos/PIXSELL

BIJESNI RODITELJI OKOMILI SE NA BANDIĆA: Zasuli ga jajima i bocama

Autor: Dnevno.hr

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pojavio se na prosvjedu roditelja na zagrebačkom Vukomercu koji je bio najavljen nakon pucnjeve koja je prestravila stanovnike četvrti.

Bandić je nakon sastanka u školi rekao kako će se nastava u ponedjeljak normalno nastaviti te najavio da će i sutra doći pred školu. Roditelji su ga izviždali i prije nego je uspio išta reći, pišu 24 sata.

Osim zvuždanja, na Bandićev automobil bačena su jaja, razni predmeti, među ostalim konzerve i boce, od kojih je jedna razbila vjetrobransko staklo.

“Ovo što se jučer ovdje odigralo, to je katastrofa za sve nas. Na sastanku smo donijeli sljedeće zaključke, da djeca sutra ne moraju doći na nastavu, a oni roditelji koji nemaju kamo s djecom neka dođu u školu. Popodne u petak dođite s djecom da prošetamo kroz park i oko škole i pokažemo da se nikoga ne bojimo u našem kvartu”, rekao je Mario Župan, gradski vijećnik za naselja Pešćenica i Žitnjak, koji je prisustvovao sastanku, te je dodao kako će u petak od 9 sati u školi biti stručnjaci iz Ministarstva obrazovanja kako bi djeci i roditeljima koji to trebaju pružili psihološku pomoć.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.