Foto: Youtube/Screenshot

(VIDEO) Masovna pucnjava u Chicagu povezana sa bandama? Dvoje mrtvih, najmanje 15 ranjenih

Autor: Maja Štefanac

Najmanje 15 ljudi je ustrijeljeno, od kojih je dvoje smrtno stradalo tijekom jedne zabave u Chicagu u tvrtki koja posluje kao vučna služba, priopćila je policija.

Istražitelji vjeruju kako je pucnjava koja se dogodila oko 4:40 sati povezana s bandama, a u izvještaju se navodi kako je jedna žena pogođena tri puta, od čega jednom u glavu te je pronađena ispred zgrade. Muškarac s prostrijelnim ranama na vratu i nozi, kasnije je pronađen mrtav u stražnjoj sobi, piše Chicago tribune.

Žena je indentificirana pod imenom Rayneesha Dotson (30), a muškrac kao Lionel Darling (39). Oboje su proglašeni mrtvima na licu mjesta u 4: 55 ujutro.

Naime, mjesto događaja je garaža, odnosno, vučno dvorište s pripadajućim dvoetažnim stanom, koji je preuređen u prostor za zabave”, navodi se u izvješću.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.