Foto: Damir Krajac / CROPIX

Stižu detalji požara u Zagrebu: Čovjek zaspao s cigaretom, opušak spalio krevet

Autor: I.G.

U nedjelju navečer, stan na Pavlenskom putu postao je poprište teške tragedije nakon što je izbio požar, odnoseći život 58-godišnjaka koji je koristio navedeni stan. Zagrebačka policija danas je izvijestila javnost o zaključcima očevida, prema kojima je najvjerojatniji uzrok požara bio opušak cigarete.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Požar izbio zbog opuška

Prema policijskom izvješću, požar je izazvao otvoreni plamen, vjerojatno proizveden opuškom cigarete, koji je zahvatio gorive elemente kreveta. Izvijestili smo ranije da su vatrogasci pronašli tijelo nepoznate osobe u stanu na zapadnom dijelu Zagreba, gdje je požar izbio oko 22 sata u nedjelju.

Zoranu iz Zagreba izgubio se svaki trag: Udaljio se s adrese i nema ga

Nakon vatrogasne intervencije, tijekom koje su vatrogasci uspješno ugasili požar, policija je provela očevid kako bi utvrdila okolnosti nesreće. Identitet žrtve potvrđen je kao 58-godišnjak, a prema policijskom izvješću, šteta uzrokovana požarom još nije potpuno procijenjena.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.