Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Pronađen četvrti mladić iz prevrnute brodice: Našli ga mrtvog na osam metara dubine

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Kod Paškog mosta je u subotu prije podneva na osam metara dubine pronađeno tijelo nestalog 29-godišnjeg ribara iz Rtine.

Podsjetimo, noćas oko tri sata kod Paškog mosta nestao je 29-godišnji ribar nakon čega se hitno aktivirao Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave Zadar. U akciji spašavanja sudjeluju Lučka kapetanija Zadar, pomorska policija, Gorska služba spašavanja, ronioci Policijske uprave zadarske te lokalni stanovnici.

Foto: Bozidar Vukicevic/ CROPIX

Trojica se spasila

Incident se dogodio kada se brodica s četiri prijatelja prevrnula oko 3 sata ujutro kod Paškog mosta. Ispostavilo se da su trojica uspjela plivati do lanterni u podnožju mosta, dok se četvrti mladić nije mogao pronaći. U trenutku nesreće, prijatelji su odmah pozvali pomoć, a Zadarska policija je primila poziv upomoć nešto nakon 3 sata te odmah reagirala. Policija je uspješno izvukla trojicu mladića na suho i transportirala ih u bolnicu jer su bili izrazito pothlađeni.

 

 

 




 

 




Autor:Dnevno.hr/I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.