Foto: Ivana Grgic / CROPIX

Progovorio osumnjičeni za ubojstvo žene u Zagrebu: ‘Napala me ničim izazvana’

Autor: I.G.

U Zagrebu je u ponedjeljak muškarac ubio ženu, javlja RTL. Navodno se ubojstvo dogodilo kod nikad dovršene Sveučilišne bolnice u Blatu.

Policija je uhitila ubojicu, piše RTL. Drugi detalje još uvijek nisu poznati.

Odmah na mjestu događaja je počinitelj uhićen te se trenutno nalazi pod nadzorom policije.

Foto: Ivana Grgic / CROPIX

‘Napala me’

Navodno je kazao da je posegnuo za nožem u samoobrani jer ga je ženska osoba ničim izazvana napala.

“Vidjeli smo muškarca kako unezvjereno sjedi u travi. Nismo čuli jel‘ što govori nekome od ljudi. Kraj njega su stajali policajci i gledali u pod”, kaže za Jutarnji jedan od šetača na nasipu.

Policija je trakom ogradila veliko područje kako bi u miru mogli odraditi očevid i unatoč mraku izuzeti sve tragove koji su ostali kao nijemi svjedoci tragedije koja je izazvala veliku pozornost rekreativaca na savskom nasipu.

Čeka se istraga

Po dovršetku očevida tijelo ubijene žene će biti prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a privedeni muškarac se trenutno nalazi na kriminalističkom istraživanju.




Što je točno prethodilo zločinu i da li se žrtva i osumnjičeni poznaju, još nije poznato.

“Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ovim kaznenim djelom je pod nadzorom policije. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje”, javlja policija.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.