Screenshot YouTube

Policija spasila migrante sa slapa rijeke Kupe: U akciji sudjelovali i pripadnici HGSS-a

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Policijski službenici Policijske postaje Duga Resa su u četvrtak, 14. ožujka, postupajući po dojavi policije Republike Slovenije, u Johi (Bosiljevo) na slapu u rijeci Kupi zatekli dva strana državljana.

Kako javljaju iz PU Karlovačke, s obzirom na uvjete smanjenje vidljivosti i brzinu rijeke, u cilju otklanjanja daljnje opasnosti za osobe, policijski službenici u pomoć su pozvali pripadnike Hrvatske gorske službe spašavanja.

Bili su bez ozljeda

Spasitelji su nakon dolaska na teren osobe sa slapa izvukli na kopno, za koje je nakon toga utvrđeno kako su bez ikakvih ozljeda.

Roditelji zaprepašteni: ‘Gomila migranata u autobusu sa školarcima, tko je to dozvolio?’

Kako stranim državljanima nije bila potrebna medicinska pomoć, nakon spašavanja su dovedeni u službene prostorije policije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj.




 

 




Autor:Dnevno.hr/I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.