Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Mamić se predao ‘kolegama’! Bivši policajac uhićen nakon dva dana bijega

Autor: Dnevno.hr

Bivši policajac Branko Mamić predao se policajcima nakon dva dana bježanja!

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, 55-godišnjak u trenutku uhićenja nije bio naoružan.

Policija je u potrazi za osumnjičenikom za teški napad na 32-godišnjaka suzila područje potrage na njegovo rodno selo Prapratnicu.

Podsjetimo, u četvrtak oko podneva Mamić je iz vatrenog oružja teško ranio 32-godišnjaka te zatim pobjegao na motoru.

Ljubomoran na mladog susjeda?

Uskoro se doznalo kako je bivši policijski službenik i prije privođen zbog obiteljskog nasilja. Ozlijeđenom muškarcu je život bio ugrožen, no iz bolnice su kasnije rekli da je njegovo stanje stabilno.

Navodno je svemu kumovala ljubomora jer je Mamić bio uvjeren da ga supruga vara s 32-godišnjim susjedom J.M., iako za to, tvrde upoznati sa situacijom, nema realnog temelja.

Naime, J.M. se bavio ribarenjem i Brankovoj supruzi je javio da će joj donijeti ribu, a ona je napisala ‘Hvala’, uz emotikon srca, što je bivšeg policajca nagnalo na misao da u tom odnosu ima nešto više od samog prijateljstva, a inače im je posljednjih godina brak bio uzdrman.




Uskoro opširnije…

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.