Ilustracija. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

DONESENA ODLUKA! Oni će nastavu imate online… Evo kako će to funkcionirati

Autor: Dnevno/ I.I.

U osnovnoj školi Franje Horvata Kiša Lobor u Krapinsko-zagorskoj županiji nastava će se od 7. do 18. rujna provoditi prema modelu C, odnosno na daljinu s dvosmjernom komunikacijom učenik-učitelj te uz samostalni rad učenika kod kuće, kako navodi Krapinsko – zagorska županija u priopćenju.

Nakon što je 5. rujna potvrđeno da je jedan djelatnik škole pozitivan na koronavirus, Zavod za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije odredio je mjeru samoizolacije za još pet djelatnika škole. Škola je detaljno dezinficirana sukladno uputama epidemiološke službe, no u konzultaciji s epidemiologom procijenjeno je kako je najprikladnije da se nastava sljedećih deset radnih dana odvija online, objašnjavaju.

Odluka vrijedi za učenike od 1. do 8. razreda matične i područne škole, posebni razredni odjel za učenike s teškoćama i glazbeni odjel osnovne škole – 1. i 2. razred. Odluka je donijeta sukladno preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja u dokumentu Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 i internim organizacijskim planom vezanim uz planiranje odvijanje nastave.

Obavijest o odvijanju nastave prema modelu C već je stavljena na službenu web stranicu škole Franje Horvata Kiša Lobor.

ZABRINJAVAJUĆE BROJKE! Osim broja zaraženih, u Hrvatskoj naglo raste i broj hospitaliziranih i preminulih




Autor:Dnevno/ I.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.