Hrvoje Jelavic/PIXSELL

TKO JE ČOVJEK KOJI JE NAPAO THOMPSONA? Splitski specijalci otkrili pozadinu Režićeve prodike!

Autor: dnevno.hr

" Naš Jozo potrebit je pomoći i molimo sve koji mu mogu pomoći, pokrenite se ljudi. U poruci je objasnio da je pod pritiskom, da puno pati, a da bi ga razumjeli objavljujemo i sadržaj poruke", ističe Glavota među ostalim.

Nakon što je ratni zapovjednik Specijalne policije u Splitu Jozo Režić na svojem Facebook profilu sasuo salve uvreda na račun domoljubnog pjevača Marka Perkovića Thompsona te se obrušio na način proslave Oluje i Dana branitelja i domovinske zahvalnosti, iz redova Udruge veterana specijalne policije “BATT” Split” stigla je reakcija. Riječi predsjednika ove Udruge, Ivice Glavote, prenosimo u cijelosti:

“Ponukani smo na obraćanje javnosti objavom razmišljanja našeg prijatelja i suborca Joze Režića. Šokirani smo njegovim stavovima, jednostavno to nije on, onaj kojeg smo poznavali. S druge strane, stavovi su mu takvi i to mu ne sporimo, ali zato sporimo da je to stav ratnih specijalaca. Pokušali smo razgovarati s njim tijekom dana i nije nam odgovarao na pozive već je uputio SMS poruku. Sadržaj poruke nam govori sve. Naš Jozo potrebit je pomoći i molimo sve koji mu mogu pomoći, pokrenite se ljudi. U poruci je objasnio da je pod pritiskom, da puno pati, a da bi ga razumjeli objavljujemo i sadržaj:

“Glavota, prijatelju moj, dalje nisam moga trpit. Sin na mojoj grbači, kćer na mojoj grbači, dite u vrtić ne mogu upisat, a da bi postiga bilo što moram pušit kurac raznim jadima. Dosta mi je više toga, prelila mi se čaša. Dođe mi da se obisim javno pa da javnost zna da živimo u državi di kriminalci i vojnici caruju… Oprosti, al jednog dana ćeš ponosan biti nad mojim grobom…“!?

I sad se pitamo iz kakvog stanja čovjek daje prodike cijelom pučanstvu. Ovo je čovjek kojem treba pomoć, a ne medijska pozornost oko njegovih stavova. Stručniji ljudi od nas sigurno će isčitati ishodište njegovih stavova i razmišljanja i ne uzimamo si pravo suditi, ali iole normalnom čovjeku sve može biti jasno.

>>> RATNI ZAPOVJEDNIK SPECIJALNE POLICIJE NEVIĐENO POPLJUVAO THOMPSONA: ‘On je prodana duša, oganj smrti i najveće zlo našeg naroda’

Zamjeramo samo onima koji su bez ograde objavili ovakve gadosti bez da su se upitali je li taj čovjek normalan. Svi koji blate državu Hrvatsku, hrvatske branitelje i Domovinski rat, Marka Perkovića Thompsona i njegove domoljubne pjesme, raznim dužnicima poreza državi u kojoj masno zarađuju su dobro došli.

Pri tome im nije bitno da je čovjek po vlastitoj spoznaji bolestan. Dragom Jozi javno poručujemo, s obzirom da nam ne odgovaraš na pozive, ako si svjestan situacije u kojoj se nalaziš onda si svjestan i što si učinio. Pozivamo te da se prvenstveno ispričaš nama specijalcima, gospodinu Marku Perkoviću Thompsonu, svim braniteljima i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, na blago rečeno, gadljivim riječima. Velebna s Velebita Oluja je kruna u bisernoj ogrlici hrvatskih branitelja i uvijek će biti. Uvijek će biti simbol veličanstvene pobjede nad srpskim fašizmom na kraju dvadesetog stoljeća i uvijek će biti slavljena. Ne znamo što bi trebali Englezi učiniti s trgom u Londonu koji nosi naziv po vojskovođi koji je pobijedio Napoleona, saveznici iz II. svjetskog rata više ne trebaju slaviti ni iskrcavanje u Normandiji kao početak kraja fašizma na početku dvadesetog stoljeća.




Da zaključimo, likova poput Joze je bilo, ima ih i bit će ih, ali neka znaju svi, dirate u svetinje, ostavite se toga.

Dragi Hrvati, s veseljem se vidimo 5. kolovoza u Kninu, gdje očekujemo i našeg Marka Perkovića Thompsona.

Sa štovanjem!




Ivica Glavota, predsjednik Udruge veterana specijalne policije “BATT” Split”

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.