Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

RATNI ZAPOVJEDNIK SPECIJALNE POLICIJE NEVIĐENO POPLJUVAO THOMPSONA: ‘On je prodana duša, oganj smrti i najveće zlo našeg naroda’

Autor: Dnevno.hr

''Pitam se, pa protiv koga to mi idemo, tko je taj naš neprijatelj, a želimo prijateljski ići naprijed? Knin uspijeva isto tako zahvaljujući SDSS-u i "četnicima", a na proslavi će sjediti za istim stolom. Prekinite više to dernekovanje, zaustavite više te fukare, učinite Grad Knin pravim kraljevskim gradom, gradom kulture, jednakosti i jednakopravnosti i sve će vam početi cvasti. Mnogi će mi za ove riječi ukor veliki dati, ali vjerujte, i umro bi rađe sutra, nego li se pomaknuo sa puta srca svoga", napisao je Režić.

Putem Facebooka je ratni zapovjednik Specijalne policije u Splitu Jozo Režić komentirao najavu gradonačelnika Knina Nikole Blaževića da će i Marko Perković Thompson uveličati proslavu Oluje.

“Thompson je najveće zlo hrvatskog naroda, prodana duša i oganj smrti koji pali ovaj naš napaćeni narod i silu mu usmjerava u krivom smjeru. Najbolje bi bilo tog čovjeka diskvalificirati iz cijele proslave, a nju svesti na jednu svečanu akademiju na koju treba pozvati i pravoslavnu braću, da ne kažem Srbe, te tako zajedničkom diskusijom i pričom kroz zabavni program pokazati mladim naraštajima što je bilo, kako se nije smjelo dogoditi, kakvo je stanje sada te kojim putem zakoračiti u budućnost. Ovaj vid proslave na koji se pozivaju mnogi “veliki” Hrvati, zapravo je njihovo dokazivanje veličine, odnosno, stvaranje veće podijeljenosti među narodima, paljenje masa za nove sukobe i ratove”, napisao je Režić koji smatra da način na koji se slavi Oluja nije primjeren.

“Prekinimo proslavu Oluje na dosadašnji način jer to nekome smeta, a ujedno zahvalimo našoj braći Srbima što nam osvete ne čine u turističkoj sezoni. Nije lijepo u društvu govoriti: “E kad sam ja tebe istukao”, jer će jednog dana poniženom puknuti film i osvetit će se. Osobno nikada nisam bio u Čavoglavama, niti u Kninu na taj dan proslave. U Kninu nisam bio jer mi se taj grad zgadio još u socijalizmu, a u Čavoglave ne želim ići jer mi se gadi Thompson”, bio je vrlo izravan ratni zapovjednik specijalne policije.

Kako je naveo svojom objavom želio je upozoriti i na paradoks.

“Na tim proslavama će biti i Jakov Gutić iz HDZ-a Civljane-Cetina, čovjek koji naručuje autobuse tih jadnih ljudi iz Srbije da za napojnicu glasaju za HDZ, i u tu se svrhu očuvanja vlasti ti “četnici” valjaju ka ljudi, obnavljaju im se kuće, kupuje ih se. Pitam se, pa protiv koga to mi idemo, tko je taj naš neprijatelj, a želimo prijateljski ići naprijed? Knin uspijeva isto tako zahvaljujući SDSS-u i “četnicima”, a na proslavi će sjediti za istim stolom. Prekinite više to dernekovanje, zaustavite više te fukare, učinite Grad Knin pravim kraljevskim gradom, gradom kulture, jednakosti i jednakopravnosti i sve će vam početi cvasti. Mnogi će mi za ove riječi ukor veliki dati, ali vjerujte, i umro bi rađe sutra, nego li se pomaknuo sa puta srca svoga”, napisao je Režić.

jozo_uapli_svjet

Autor: Dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI