Kosor želi da uz ljubav snažno zakoračimo u bolju budućnost

Autor: Hina/T.T.

Neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro drugima, iskreno se držeći temeljnih kršćanskih vrjednota koje oplemenjuju naš život, poručuje premijerka u čestitci upućenoj povodom uskrsnih blagdana.

Predsjednica vlade Jadranka Kosor uputila je u povodu uskrsnih blagdana čestitku svim hrvatskim građanima koji slaveći iščekuju Kristovo uskrsnuće. U ime Vlade RH i osobno zaželjela je svim vjernicima sretan, radostan i veseo Uskrs, priopćeno je iz vladina ureda za odnose s javnošću.

Najveći kršćanski blagdan Uskrs uči nas da se hrabrije i spremnije suočimo sa svakodnevicom. Vrijeme je to kada slavimo nadu u svijet ljubavi, zajedništva i razumijevanja među ljudima. Osnaženi ljubavlju koja je pobijedila na križu ustrajat ćemo u borbi protiv svih zala današnjice, kaže se u čestitki.

Neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro drugima, iskreno se držeći temeljnih kršćanskih vrjednota koje oplemenjuju naš život, poručuje premijerka.

“Poštujući načela kojima nas je učio Uskrsli – istine, pravde, poštovanja i ljubavi prema bližnjima – snažno koračamo u bolju budućnost, dajući svoj doprinos izgradnji pravednijeg društva i zajednice mira i razumijevanja među ljudima.

Poštovane građanke i građani, želim da u vašim srcima zavlada duh radosti i veselja, da blagdane provedete u ozračju nade, pouzdanja i optimizma, u toplini svojih domova, okruženi prijateljima i obitelji”, kaže se u čestitki predsjednice vlade Jadranke Kosor.

Autor:Hina/T.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.