Foto: Borna Filic/PIXSELL

GRBIN IMENOVAO POVJERENIKA: Otkriveno s kim želi u koaliciju za Zagreb

Autor: Matea Vidić

Na sjednici Glavnog odbora SDP-a raspušten je zagrebački ogranak ove stranke, a predsjednik stranke, Peđa Grbin, objasnio je kako će to utjecati na njihova kandidata za lokalne izbore.

“Što se tiče kandidata, danas smo raspustili tijela zagrebačkog SDP-a, imenovan je povjerenik i ima zadaću obaviti razgovore s članovima i članicama SDP-a s i onda u konzultacijama vidjeti tko bi bio kandidat za Zagreb”, rekao je.

Ipak, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, čini se kako vrh stranke planira koalirati s Ankom Mrak Taritaš i strankom GLAS, a šuška se kako bi tu bio uključen i Renato Petek.

Dakako, sve to treba još biti potvrđeno i iz same stranke. Inače, Grbin je upitan i o kandidaturi Joška Klisovića, no ne odajući detalje, rekao je kako bi bio sretan da Klisović bude gradonačelnik Zagreba. S druge strane, ističe i kako bi u slučaju da na izborima pobijedi Tomislav Tomašević, sa strankom Možemo! bio zadovoljan u jednom slučaju.

“Bio bih izuzetno sretan i ako bi Tomašević bio prvi, a SDP drugi, jer je to jamac da će Zagreb biti bolji grad”, zaključio je.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.