Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Sjedili zajedno u kafiću pa nasmrt iscipelarili muškarca: Među njima i profesionalni boksač

Autor: B.M.

Policija je uhitila trojicu mladića koji su prijavljeni za ubojstvo 54-godišnjeg bivšeg pomorca Ante T. Naime, u subotu su mladići, zajedno s nesretnim muškarcem najnormalnije sjedili i razgovarali u lokalnom kafiću da bi potom došlo do naguravanja i tuče. Muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je u ponedjeljak preminuo u šibenskoj bolnici.

Policija je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavila trojicu mladića: Antu L. (25), Antonia G. (26) i najstarijeg među njima, 27-godišnjeg Andriju P. zvanog “Stina junior”, koji je donedavno bio profesionalni boksač u poluteškoj kategoriji, piše Jutarnji.

Prema nadzornim kamerama i izjavama svjedoka, prije nesretnog događaja mladići su sjedili i razgovarali u kafiću Delta u Crnici da bi potom u jednom trenutku došlo do naguravanja. Sva četvorica muškaraca su izašla van te nesretni 54-godišnji muškarac prima nekoliko udaraca u glavi. Pao je na pod da bi ga potom mladići nastavili cipelariti. U jednom trenutku se nesretni čovjek uspio osoviti na noge i ući u kafić. Ali mladići ga slijede i boksač ga još nekoliko puta udara u glavu. Muškarac potom pada i više se ne diže.

Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Svi su privedeni

Istraga bi trebala utvrditi što je nagnalo trojicu mladića da nasmrt pretuku duplo starijeg čovjeka koji je prema pisanju lokalnih medija bio ‘čovjek vedra duha’ te jesu li u nesretnom trenutku, i u kojoj mjeri, mladići bili pod utjecajem alkohola i narkotika.

Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše

Sva će trojica biti privedena na ispitivanje na  Županijsko državno odvjetništvo. Inače, za kazneno djelo ubojstva propisana je kazna zatvora od pet do 20 godina.




Autor:B.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.