Foto: Damir Krajac / CROPIX

Bujanec otkrio kako je Milanović iskopirao Šešelja: ‘Oprez, sve je velika podvala’

Autor: N.K

Voditelj emisije “Bujica” na Z1 televiziji, Velimir Bujanec, nije štedio riječi u svojoj novoj objavi na Facebooku, optužujući predsjednika Zorana Milanovića da kopira strategije iz njegove emisije kako bi promovirao svoju političku agendu. Objava nosi naslov “OPREZ: LJEVICA PODVALJUJE! MILANOVIĆ KOPIRA ŠEŠELJA?!”

Bujanec je počeo svoju objavu podsjećajući na nedavne pohvale koje je Milanović izrazio prema Domovinskom pokretu. On je iznio teoriju da Milanovićeva PR ekipa koristi iste taktike koje je Bujanec koristio u prošlosti kako bi promovirao političke kandidate koje podržava, odnosno, da bi naštetio Domovinskom pokretu.

Tako se Bujanec sjetio jedne od svojih najpoznatijih emisija kada je telefonom nazvao Vojislava Šešelja uživo u svojoj emisiji, koji je potom pohvalio tadašnjeg predsjednika Ivu Josipovića. Bujanec tvrdi da je ova akcija pridonijela političkom porazu Josipovića te da sličnu taktiku sada primjenjuje Milanović, koji navodno pokušava “oblatiti” Domovinski pokret, ističući da su se pojedinci iz DP-a distancirali od Waltera.

Foto: Screenshot/Bujica

Bujanec u pohvali Domovinskom pokretu vidi podvalu

Prema Bujancu, Milanovićeva pohvala DP-u sada je pokušaj diskreditacije te političke opcije nakon što su otkrili “trojanskog konja ljevice” u Mostu i Raspudiću, što je rezultiralo padom njihovog rejtinga. On također naglašava da DP podržava hrvatski put te da se protivi Plenkoviću i Milanoviću.

“Milanović kopira Šešelja?! Walterove “pohvale” na račun DP-a u YUlijevim medijima, podsjećaju me na pohvale koje je Vojislav Šešelj u Bujici svojedobno uputio drugu Ivi Josipoviću…
Milanovićev PR tim kopira ideje Bujice? Moguće… Kada sam svojedobno, u predsjedničkoj kampanji telefonom, uživo iz studija Z1 televizije u Beograd nazvao Vojislava Šešelja, on je to jedva dočekao i pohvalio Ivu Josipovića… Likovao sam i bio svjestan da će to teško naštetiti kandidatu SDP-a u utrci za drugi mandat na Pantovčaku! Svojim postupkom sam izazvao zgražanje dijela javnosti, ali sam ipak napravio veliku uslugu Kolindi Grabar Kitarović, kao i svima onima koji su željeli srušiti Josipovića”, napisao je Bujanec, pa nastavio.

“Čini mi se da sada istu foru kopira Zoran Milanović i namjerno javno ‘hvali’ Domovinski pokret. Nakon što su upravo pojedinci iz DP-a razotkrili Most kao trojanskog konja ljevice na desnici i Raspudiće – koji zaista šuruju s Milanovićem (nakon čega im je značajno pao rejting) sada pokušavaju oblatiti DP iz kojeg su jasno i nedvosmisleno, službeno priopćili – da ne žele imati posla s Walterom i da imaju svoj vlastiti, istinski hrvatski put! U političkoj borbi Domovinski pokret je, kako kažu, protiv oba lijeva kandidata – i briselskog Plenkovića i YUlijevog Milanovića”, stoji u objavi.




Milanović htio baciti ploču HOS-a u smeće

“Osim toga, na listama DP-a će, kako čujem, biti mnogi HOS-ovci – čiju je ploču iz Jasenovca, uz odobrenje notornog Dodika, Milanović htio ‘baciti negdje u smeće’… S njima su i Vukovarci – koje je Milanović protuustavno proganjao zbog ćiriličnih ploče”, prisjetio se Bujanec bolne točke desnom biračkom tijelu kada je riječ o Milanoviću.

Bujanec i Beljak se posvađali u studiju: ‘Meni je Krešica simpatičan kad se ovak nervira’




Podsjetio na još jednu vrlu nezgodnu epizodu koju su brojni zapamtili. “Nositelj u SD-ove liste u 10. izbornoj jedinici je Milanovićev intimus Ostoja Ranković – koji je izjavio da je ‘rakija kriva’ za smrt Penavinog šogora i maloljetnog dragovoljca obrane Grada heroja – Darka Pajičića”, rekao je Bujanec i ukazao na potez koji govori o vjerodostojnosti predsjednika Domovinskog pokreta, Ivana Penave.

“Penava je tisuću puta na fejsu napisao da svetinje ne izdaje. Zbog izdaje svetinja i koaliranja s Pupovac/Stanimirovićevim SDSS-om, Penava se razišao i s Plenkovićem. Zaista bi nevjerojatno bilo da iz jedne politički neprihvatljive krajnosti – itko iz DP-a – otiđe u drugu”, podsjeća Bujanec i zaključuje kako će Domovinski pokret biti u savezu s hrvatskim narodom, a ne Milanovićem ili Plenkovićem.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.