Doznajte na koji način Samsung promovira Antu Pavelića! (FOTO)

Autor: A. Pranjić

Ova aplikacija je na raznim stranicama dobro ocijenjena, S-Voice se čak uspoređuje i sa tražilicom Google jer daje opširnije i potpunije odgovore.

Za vodeće Samsungove programere koji kreiraju i razvijaju najnaprednije softwerske aplikacije Ante Pavelić je sinonim za lidera i vođu. 

Samsungova glasovna aplikacija S-Voice na pitanje “Tko je vođa?” nudi odgovor “Ante Pavelić”.

Ova aplikacija je na raznim stranicama dobro ocijenjena, S-Voice se čak uspoređuje i sa tražilicom Google jer daje opširnije i potpunije odgovore. Usporedbe dolaze do te mjere da se S-Voice uspoređuje s i Appleovom aplikacijom Siri.

No, vjerovali ili ne ova aplikacija se pojavila na Samsungovim uređajima u 2013. godini, stoga nam nije jasna medijska pomutnja za nešto što korisnici ove aplikacije znaju skoro dvije godine. 

Ukoliko ste vlasnik Samsungovog uređaja isprobajte navedenu aplikaciju, pa nam recite koji ste vi odgovor dobili.

Samsungova izjava




Nakon objave članka oglasili su se i iz Samsunga.

”S-Voice je inteligentan osobni pomoćnik i tražilica baza znanja, dostupan kao predinstalirana aplikacija u Galaxy seriji Samsung pametnih telefona. Aplikacija koristi prirodna korisnička sučelja kako bi zaprimila i odgovorila na upite, dala preporuke i odradila zadatke, koristeći pritom niz internetskih servisa, uključujući Google, Wolfram Alpha i druge provjerene internetske pretraživače.

U rijetkim slučajevima su informacije s tražilica, ponuđene S-Voiceu, netočne što je slučaj i s ovim pretraživanjem u Republici Hrvatskoj. Ispričavamo se ako je ovo pretraživanje uvrijedilo ili na bilo koji način uzrujalo naše korisnike. Mogu biti sigurni da radimo, u suradnji s ponuđačima usluga i podataka, na ispravku ove pogreške u najkraćem mogućem roku”, navodi se u priopćenju.




Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.