Screenshot/ YouTube

ZBOG SRBIJE JE HRVATSKOJ OKRENUO LEĐA: Mladi igrač opet šokira, odlazi najvećem rivalu!

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Transfer bivšeg hrvatskog reprezentativca u srpskoj ligi donio je veliko zanimanje. Riječki vaterpolist Marko Radulović iz Kragujevca odlazi u redove Novog Beograda i to samo dan prije završnice kupa.

Mladić koji je sa 17 godina otišao s Kantride, u posljednje četiri godine je promijenio već četiri kluba, a sada već u 22. godini potpisao i za peti.

Do 2018. igrao pod kapicom matičnog Primorja EB, ali i mlađih hrvatskih vrsta, da bi potom odlučio igrati za Srbiju, a nova promjena kluba samo je nastavak njegovih neobičnih odluka koje privlače pažnju.

Klub je bio nezadovoljan

Nakon Primorja EB igrao je neko vrijeme za Vojvodinu, pa Šabac, zatim kragujevački Radnički. I dalje mlad, mnogi hvale njegove kvalitete, ali očito ima i određenih problema s disciplinom, a potvrdio je to i njegov sada bivši klub Radnički.

“Marko Radulović je otišao iz kluba. Nije bio zadovoljan u Radničkom, ali ni mi nismo bili zadovoljni s njim. Sporazumno smo se rastali i želimo mu puno sreće u nastavku karijere” napisali su iz Radničkog.

Tko zna, možda se baš u Novom Beogradu smiri i ostane duže od pola godine.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.