Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Toni Golem više nije trener Rudeša: Momčad sada ima isti broj bodova i trenera u sezoni

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Zadnja momčad našeg najvišeg nogometnog ranga, NK Rudeš, drugi put ove sezone smijenio je trenera. Klub sa zapada Zagreba zahvalio se na suradnji Toniju Golemu.

Sada već bivši trener u osam kola ostvario je Rudeš još dva remija, ali u subotu je stigao bolan i težak poraz 4:0 u važnoj utakmici protiv Istre 1961. Uz to plasirao se u četvrtfinale kupa izbacivši Slaven Belupo.

Na klupu je stigao početkom rujna, nakon sedmog kola u SuperSport HNL-u Golem je od Roberta Prosinečkog preuzeo momčad Rudeša, koja je u tom trenutku imala samo jedan bod. Rudeš će dakle imati isti broj bodova kao i trenera u sezoni.

Druga liga

“Zahvaljujem se direktoru i predsjedniku kluba na suradnji. Jednostavno, nismo uspjeli krenuti svi zajedno u smjeru u kojem smo željeli te smo se odlučili na raskid suradnje. Klubu i sljedećem treneru želim uspjeh u ostvarivanju ciljeva” rekao je Golem za stranice kluba.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli 𝑷𝒓𝒗𝒂 𝑯𝒓𝒗𝒂𝒕𝒔𝒌𝒂 𝑳𝒊𝒈𝒂 (@prvahrvatskaliga)

Podsjetimo,  Golem u Rudeš došao s mjesta glavnog trenera juniora Hajduka. Njihova “srebrena” generacija ostala je bez svog trenera nakon što je Budimir postao strateg Širokog Brijega.




Rudeš je zadnji sa samo tri boda, čak 11 bodova udaljen od “spasonosnog” devetog mjesta.  Srušili su i negativni rekord HNL-a, momčad kojoj je najduže trebalo da dođu do prve pobjede u sezoni. Cibalija je bila rekorder s 13, a Rudeš je do sada odigrao 15 i još ne zna za slavlje.

Ime novog trenera je nepoznato, a ne spominju se još nikakvi kandidati.

Žena je varala ovog Hrvata i to ga je uništilo, a ubojstvo oca u Bosni nikad nije prebolio

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.