Screenshot: X

Đoković šokirao javnost: ‘Osjećam se loše, morat ću na testove’

Autor: I.L.

Nastavlja se kriza Novaka Đokovića. Srpski tenisač je ispao u trećem kolu turnira u Rimu. Za sat vremena i osam minuta s turnira ga je izbacio Čileanac Tabillo. 32. igrač svijeta slavio je s uvjerljivih 6:2, 6:3.

“Ne znam, da budem iskren. Odlučio sam ne napraviti sve testove zbog te situacije jučer. Nisam osjećao ništa. Nisam trenirao i nisam se osjećao isto. Nisam se osjećao prisebno. Danas sam bio pod velikim stresom što je bilo još gore zbog bolova. Možda ima i neke veze s tim” govori prvi reket svijeta.

Đoković potom dodaje: “Kao što sam vam rekao, nisam radio nikakve testove, ali napravit ću ih pa ćemo vidjeti što se događa.” Podsjetimo, Đokovića je nakon treninga jedan od navijača pogodio bocom dok je srpski tenisač potpisivao autograme.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ATP Tour (@atptour)




Loša forma

Đoković je dodao: “Bila je to neočekivana situacija za mene, da se čovjek nagnuo preko ograde, da mu je bočica ispala iz ruksaka, da udari tako direktno u moju glavu… Bilo je neočekivano očigledno, nisam čak ni gledao gore, osjetio sam jak udarac u glavu i to je jako utjecalo na mene danas. ”

Za kraj je rekao: “Bilo je krvi, gotovo sat vremena, ali uspio sam dobro spavati bez glavobolje. U subotu sam se osjećao dobro, ali danas kako sam izašao na teren, ušao u svoje tenisice, osjećao sam se kao drugi igrač.”




Bliži se i Roland Garros gdje se teniski navijači nadaju velikom finalu između Đokovića i Nadala. Dojam je kako je to u ovom trenutku nemoguće s obzirom na njihovu formu, ali nikada ne treba otpisivati takve igrače.

Poznata Hrvatica suprotstavila im se žestoko, pa je završila na crnoj listi

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.