Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Sudac Pajač prijavio policiji Hajdukovu ‘napadačicu’, jedna stvar ostaje potpuno nejasna

Autor: Dnevno.hr/KIR

Situacija koja se dogodila na poluvremenu utakmice hrvatskog prvenstva između Hajduka i Lokomotive koja je odigrana na Poljudu vruća je tema. Naime, u zapisniku delegata Ivana Jurine iz Zaboka napadnut je sudac Igor Pajač.

Naknadno je otkriveno kako je suca navodno napala Hajdukova nutricionistica Dragana Olujić, zbog čega je Disciplinska komisija HNS-a zatražila očitovanje Hajduka.

Slobodna Dalmacija donosi drugu stranu priče ovog događaja, pozivajući se na svoje izvore, a iz Hajduka su se oglasili priopćenjem: “Iz kamera koje su postavljenje u tunelu i snimki koje posjedujemo vidljivo je da nutricionistica Dragana Olujić nije napala suca.”

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Zašto snimka nije cjelovita?

U kuloarima HNS-a se, govori kako snimka koju je Hajduk dostavio ne pokazuje cijeli događaj, nego samo kraj priče što je prilično nejasno, a postavlja se pitanje kako je moguće da snimka nije cjelovita?

“Taj je prostor između tunela i ulaza u svlačionice, nije tu uglavnom potreban neki posebni nadzor, tu gledatelji nemaju pravo pristup i lako je moguće da se dio incidenta dogodio u kutu koji nije pokriven kamerama, a onda se nastavio i akteri su ušli u kadar”, objašnjava anonimni izvor blizak Hajduku za Slobodnu Dalmaciju.

A u međuvremenu je sudac Pajač podnio prijavu za napad i u splitskoj policiji, ali u najgorem slučaju može se očekivati terećenje zbog remećenja javnog reda i mira. Ostaje za pričekati kakav će biti pravorijek, kao i obrazloženje za ovaj incident.

Nosio kovčeg na sahrani: ‘Razbijanje Jugoslavije jedan je od velikih zločina, to mi je rekao’







Autor:Dnevno.hr/KIR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.