Foto:tweeterscreenshot

(VIDEO) PROPUSTILI STE ZEZANCIJU GODINE! “Dirat ću mu krilo’, ‘Ne, nemoj to je jako skupo’

Autor: G.I.Š.

Vikend u Sao Paulu gdje je vožena Velika nagrada Brazila bila je jedan od epskih događaja u Formuli 1, i nakon dugo vremena ponovno smo se podsjetili zbog čega se to natjecanje još zove od milja “Oktanski cirkus”.

Pa počnimo redom…

Prvo je Max Verstappen snimljen kako nešto prčka oko bolida Lewisa Hamiltona i odmah ga je Mercedes optužio kako je sabotirao bolid. Poslije toga otkriveno je kako je zadnje krilo Mercedesa 0,02 mm. van dozvoljenih gabarita, pa je Hamilton kažnjen oduzimanje pozicije za sprint utrku i prognaše ga na kraj grida. No Lewis je pokorio konkurenciju, startao kao deseti i na kraju osvojio VN Brazila, da bi potom dobio najveću kaznu za nevezanje pojasa od 25.000 eura.

Dirat ću mu krilo

No i Max je kažnjen i to sa 50.000 eura zbog diranja bolida Lewis Hamiltona, a nakon toga se glavni pregledavač bolida u F1, Sebastian Vettel, u komunikaciji s boxom ispalio:

‘Dirat ću mu zadnje krilo’, na što iz boxa panično dogovaraju: “Nemoj to je jako skupo”, na što će Vettel: “Onda ću dirati prednje, to je 25.000 eura”, aludirajući na kaznu Verstappenu.

Inače Seb je poznat po tome kako voli pregledavati bolide konkurencije, pa da su to pravilo na njemu primijenili Vettel bi bio dosta siromašniji.




https://twitter.com/ESPNF1/status/1459533536298475525

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.