New Orleans Saintsi osvojili Superbowl

Autor: dnevno.hr

Momčad Svetaca već je nekoliko godina jedan od tračaka nade u uraganom raznesenom New Orleansu, stoga ni ne čudi da su igrači Saintsa pobjedu posvetili svojim sugrađanima.

Nositelj utakmice bio je vođa navale Saintsa, Drew Brees, koji je sa uspješna 32 dodavanja pokrio 288 jardi, a tomu dodao i dvije asistencije.

– Vjerovali smo u sebe. Znali smo da je uz nas cijeli grad, možda i cijela zemlja. Imamo osjećaj kao da je tako trebalo biti, da je to sudbina – izjavio je vidno uzbuđeni Brees.

Momčad Svetaca već je nekoliko godina jedan od tračaka nade u uraganom raznesenom New Orleansu. Stoga ni ne čudi da su igrači Saintsa pobjedu posvetili svojim sugrađanima.

– Dolazak u New Orleans za mene je bila vrlo važna odluka. Tako nešto ne dobiju svi u životu, doći u grad koji je u potpunosti uništen prirodnom katastrofom. Nismo samo ponovo izgradili organizaciju kluba i momčad, već i sam grad i regiju. Prošli smo bili toliko toga i sve nas je to bilo osnažilo – rekao je Brees.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.