screenshot/ Instagram

Lijepa sportašica šokirala izjavom: ‘Mrzim ovu zemlje, a najviše ljude koji ovdje žive’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Termin slom živaca dobio je novo značenje nakon izjave poznate ukrajinske ritmičke gimnastičarke. Vlada Nikolčenko izbačena je iz reprezentacije zbog mržnje upućene prema Poljskoj i poljskom narodu.

Osvajačica bronce sa Svjetskog prvenstva i Europskog prvenstva 2019. godine objavama na Instagramu neugodno je iznenadila Poljake, ali i Ukrajince:

“Jutros raspoloženje. Mrzim ovu zemlju [Poljsku] svom dušom, a najviše ljude koji ovdje žive. Ovdje sam samo zato što su zatvorili zračnu luku u mojoj rodnoj Ukrajini.”

Šokirala

Sve to objavila je na prije par dana, kada je trebala letjeti iz Varšave za Dubai. Kasnije se ispričala i izjavila da svemu tome kriv slom živaca kojeg je dobila na letu.

 

“Bila je to emocionalna situacija za kojom sada žalim. Nisam nikoga htjela uvrijediti. Molim vas, ne doživljavajte to osobno. To nisam bila ja, to su bile emocije u meni. Žao mi je”, poručila je.




Za kajanje je kasno jer ukrajinski savez ritmičke gimnastike otvorio je disciplinski postupak protiv nje, a Kijev je već uputio službenu ispriku Varšavi zbog njenog postupka. Svojom izjavom šokirala je sve jer Poljska je jako puno pomogla Ukrajini od samog početka rata.

Hrvatska putuje na Euro, pala Armenija: Zaboravljeni napadač spasio Vatrene

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.