Foto: David Catry / Isosport / Guliver Image

Stigle kazne za huliganske ispade u kojima je ozlijeđen i naš Vatreni

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Strašne scene na utakmici između Trabzonspora i Fenerbahčea gdje su navijači uletjeli u teren od čega je jedan divljači nasrnuo na Dominika Livakovića obišle su svijet.

Susret je, podsjetimo se, završio rezultatom 3:2 za goste, a domaći su navijači nakon posljednjeg sučevog zvižduka uletjeli na travnjak i fizički napali gostujuće igrače.

Fener je nakon svega zaprijetio istupanjem iz lige, to se u konačnici nije dogodilo, a sada su poznate sankcije koje će snositi domaćinski klub i određeni pojedinci.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fenerbahçe (@fenerbahce)




Ružne scene

Trabzonspor je kažnjen sa šest službenih utakmica pred praznim tribinama i sveukupnom kaznom od oko 90.000 eura. Pomoćni trener Trabzona Egemen Korkmaz kažnjen je s jednom utakmicom suspenzije zbog tučnjave s protivničkim igračima.

Nadalje, igrač Fenerbahçea Jayden Quinn Oosterwolde suspendiran je na jednu utakmicu i morat će platiti kaznu od 1.500 eura zbog nesportskog ponašanja prema tribinama protivničke momčadi i tučnjave s navijačima protivničke ekipe.




Iz istih razloga suspenzijom u trajanju od jedne utakmice kažnjen je i İrfan Can Eğribayat, a uz to će morati platiti i globu od oko 380 eura. Kažnjeni su i Okan Özkan te Kürşat Ciftlik, službene osobe Fenerbahçea, s 15 dana zabrane obnašanja dužnosti zbog tučnjave s navijačima.

Tragedija koja je šokirala Hrvatsku: Vatreni nikada nije zaboravio svog prijatelja

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.