Foto: Jure Miskovic/CROPIX

Robert Jarni saznao za smjenu pa objasnio svoju stranu priče

Autor: Dnevno GIŠ

Smjena Roberta Jarnija s kormila U17 reprezentacije zbog njegove izjave kako će u utakmici Konferencijske lige između zagrebačkog Dinama i Betisa iz Seville, navijati za njegov bivši klub Betis.

Izjava bivšeg Vatrenog i igrača, između ostalog, Hajduka, Real Madrida, Betisa, Juventusa izazvala je veliku buru u javnosti, a HNS je u četvrtak objavio kako je Jarni bivši izbornik i kako je dobio otkaz.

Sadašnji hrvatski reprezentativac i igrač Dinama Bruno Petković nazvao je Jarnija klaunom, ako može u Europi navijati protiv kluba iz domovine, ali istog mišljenja nisu baš svi navijači.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Bez komentara

Jarni je za smjenu saznao u Poreču, gdje je vodo pripreme U17 reprezentacije, a vijest mu je prenio glavni instruktor HNS-a Petar Krpan koji je s njim u Poreču na pripremama, otkriva Večernji list.

Sam Robert Jarni je u telefonskom razgovoru s Večernjim izjavio, kako situaciju oko njegove smjene ne želi komentirati, ali je naglasio kako je u originalu izjavio da je Dinamo hrvatski klub, ali da je igrao za Betis i kako će biti na njihovoj strani.

Robert Jarni osvojio je s Vatrenima naše prvo odličje na velikim natjecanjima, broncu u Francuskoj, igrao je za velikane europskog nogometa i godinama je bio u uskom društvu HNS-a te je rado viđen gost u televizijskim emisijama koje prate nogomet i našu reprezentaciju.




Poznatog sportaša žena je napustila, a on se odao boci: ‘Umro od tuge koja se zove Jugoslavija’




Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.