Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX

Pogledajte kakvu je golčinu zabio Ivan Rakitić u svojem debiju

Autor: Dnevno GIŠ

Ivan Rakitić je nakon dugog vremena španjolsku La Ligu nedavno zamijenio sa Saudijskom Arabijom, u kojoj je imao svoj premijerni nastup za njegov novi klub Al-Shabab.

Podsjetimo, Rakitić je krajem zimskog prijelaznog roka napustio Sevillu i upustio se u avanturu na Bliskom Istoku, gdje je s Al-Shababom potpisao ugovor na godinu i pol dana.

Iako je njegov odlazak iz Španjolske bio vrlo emotivan, neki su čak i zamjerili Ivani odlazak u teškim trenutcima za Sevillu, on je jednostavno izjavio kako treba znati vidjeti kada je kraj.

Donio pobjedu




Rakitić je bio po prvi puta u akciji s novim klubom na gostovanju kod Damaca, a naš bivši reprezentativac predstavio se u najboljem svjetlu i zabio za minumalnu pobjedu 1:0.

Ivan je svoj prvijenac zabio u 82. minuti susreta, kada je Rakitić poslao pravu bombu prema golmanu Damaca, koju ovaj nije uspio zaustaviti. Rakitićev gol pogledajte OVDJE.

Bolji debi od ovog Rakitić nije mogao zamisliti, a njegov Al-Shabab je trenutno na 10. mjestu s 24 boda i predstji im veika borba u nastavku prvenstva za osiguravanje prvoligaškog statusa.




Roberte, navukli su te, a ti si upao u rupu: Slučaj bivšeg Vatrenog trebao ti je biti dobra opomena

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.