Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

‘MINI-VATRENI’ RUTINSKI PROTIV AZERBAJDŽANA; Bišćan zadovoljan

Autor: J.Č

‘Mini Vatreni’ pobjedom su startali u kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Momčad Igora Bišćana u Velikoj Gorici pobijedila je Azerbajdžan rezultatom 2:0.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

Hrvatska je bila superiornija u svakom aspektu igre te zasluženo pobijedila, momčad Azerbajdžana imala je jednu pravu priliku no Ivor Pandur bio je koncentriran.

Rutinski

Luka Sučić, debitant u reprezentaciji zabio je pogodak za vodstvo. Podsjetimo, Sučića je pod svoj grb pokušala dovesti i Austrija.  Ubrzo Hrvatska dolazi i do drugog gola. Strijelac je opet bio član RB Salzburga, a njegovo ime je Roko Šimić. Asistent je bio Stipe Biuk.




“Znanje je neosporno, vidi se da osjeća igru i suigrače. Tehnički je vrlo dobar, pravi playmaker koji je u stanju razigrati. Zabio je gol pa je i konkretnim učinkom dovoljno donio. Imamo velika očekivanja od njega, igra na visokom nivou u svom klubu. Nadam se da ćemo ga još dugo gledati u našim bojama”, izjavio je Bišćan za Sučića.

S 2:0 otišlo se na predah, a rezultat je ostao nepromijenjen do kraja utakmice. Hrvatska je imala još nekoliko lijepih prilika, a par ih je stvorio i Azerbajdžan.

Hrvatska može biti zadovoljna prikazanim, osvojila je tri boda iako desetkovana, bez nekih većih problema. Neki od igrača koji su danas nedostajali su: Pašalić, Vušković, Baturina, Bulat, Stanišić.




Sljedeća utakmica igra se u Finskoj, 7.9.

 

 

 

 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.