Foto: GuliverImage/Cordon Press

Legendarni Vatreni: ‘Modriću godine nisu bitne, on igra glavom’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Luka Modrić najveći je naš nogometaš svih vremena, a samim time i najbolji Hrvat koji je ikad igrao za kraljevski klub. Nismo ih imali puno kroz povijest. Šuker je prije Modrića ostavio najveći trag.

Osim Luke i Šukera bili su to još Prosinečki, Kovačić te Robert Jarni. Upravo je legendarni lijevi bek Vatrenih za španjolski AS komentirao Modrićevu situaciju u Realu.

Jarni je rekao: “Naravno da Luka zaslužuje igrati više. Godine za njega nisu važne jer on ne igra mišićima nego glavom. Osim toga, lagan je, dobro se čuva i to mu pomaže.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)




Ponovno u prvoj

Podsjetimo, Modrić je imao sitnih problema s ozljedom te je preskočio tri utakmice Reala. Danas Real ima susret protiv Real Betis te bi prema najavama Luka Modrić trebao biti u prvoj postavi.

Upravo je Jarni igrao za Betis od 1995. do 1998., od kuda je prešao u Real Madrid gdje je ostao do 1999. godine. “Istina je da sam u Betisu proveo više vremena, bio jako sretan i puno uživao.”




Zatim je dodao: “U Realu nisam igrao toliko, ali također su se jako lijepo ophodili sa mnom te mi je to bilo dobro iskustvo.” Zatim je dodao da u Realu nije kliknuo s trenerom:

Foto: Jure Miskovic/CROPIX

“On je imao svoju zamisao. Ja sam, pak, smatrao da zaslužujem više prilika, ali njegova je filozofija bila drugačija pa mu se nisam uklapao. Nije imao pravo u vezi mene, ali ja sam to morao prihvatiti.” Jarni je danas izbornik u17 reprezentacije.

Hrvatskom skijašu za dlaku pobjeglo postolje: Odličan nastup za Zubčića i ‘drvena’ medalja

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.