AP Photo/Darko Bandic/Guliver Image

Modrić se oprostio od velikog prijatelja bez riječi

Autor: P.V.

Jedna velika era došla je kraju. Kraj velike suradnje, maestralne na terenu. Odigrao je Toni Kroos svoju posljednju utakmicu u ulozi kapetana Reala, slijedi mu još finale Lige prvaka, a potom Euro i konačan oproštaj-

Protiv Betisa odigrao je Nijemac tako svoju posljednju utakmicu za Real Madrid u Primeri. Preostaje mu još samo Europsko prvenstvo nakon kojeg će zauvijek skinuti dres i otići u mirovinu kao jedan od najboljih veznjaka generacije.

Nema sumnje, otkako je 2014. u transferu iz Bayerna stigao u Real, tvorio je godinama neraskidiv tandem s Lukom Modrićem. Njemačka i hrvatska ikona madridskog velikana odigrali su zajedno nebrojene sjajne i velike utakmice za Real, vodili igru te momčadi i s njom ispisali neke od najljepših stranica povijesti kluba. Zajedno su osvojili 21 trofej za Madrid.

Guliver Image

Velika suradnja

Dakle, čudesni Nijemac je svoju posljednju utakmicu odigrao kao kapetan Reala. Započeo ju je prolaskom kroz špalir suigrača ispred koreografije koju su mu priredili navijači. Završio ju je u 86. minuti zagrlivši prvo Modrića, kojem je i predao kapetansku traku.

Drugačije ne bi niti moglo, Modrić se nakon utakmice putem X-a oprostio od prijatelja i dugogodišnjeg suigrača. Napravio je to objavom bez ijedne riječi, tek fotografijom zagrljaja s Kroosom s kraja jučerašnje utakmice. Fotografija je ionako, kako kažu, vrjednija od 1000 riječi, dovoljno…

Lovrena napadaju Srbi zbog Thompsona, a bivši Vatreni sad je na meti i kod nekih Hrvata




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.