Photo: Igor Soban/PIXSELL

MAMIĆ IZNENADIO POPISOM: Poznato s kojim igračima napada Krasnodar

Autor: N.M.

Bliži se i nastavak europskog natjecanja za Dinamo, čeka ih Krasnodar u Europa ligi. Jučer je Dinamo UEFA-i poslao popis igrača na koje za daljnju fazu Europske lige.

Na popisu je ukupno 35 igrača, od toga 22 na A listi i još njih 13 na tzv. B listi. Dozvoljene su tri promjene igrača za razliku od prvog dijela sezone.

Nova imena na Dinamovom popisu su i tri ovozimska pojačanja Josip Mišić, Marijan Čabraja i Stefan Ristovski.

A ponovno je iz kvote kao i na jesen ispao Izet Hajrović iako ga je Mamić vratio u prvu momčad, ali ga nije imao potrebu prijaviti za Europu.

DINAMOVA LISTA ZA EUROPSKU LIGU:

Vratari: Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Renato Josipović*, Nikola Čavlina*.

Obrana: Petar Stojanović, Sadegh Moharrami, Stefan Ristovski, Kevin Theophile-Catherine, Dino Perić, Rasmus Lauritsen, Joško Gvardiol*, Marin Leovac, Marijan Čabraja, Tin Hrvoj*, Josip Šutalo*, Roko Jurišić*, Luka Jelenić*.




Vezni red: Arijan Ademi, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Marko Tolić, Josip Mišić, Robbie Burton, Kristijan Jakić, Bartol Franjić*, Tomislav Kriznanić*, Edin Julardžija*, Martin Baturina*.

Napad: Bruno Petković, Mario Gavranović, Mislav Oršić, Lirim Kastrati, Iyayi Atiemwen, Marijo Ćuže*, Ivan Svržnjak*.




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.