Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Junak Dinama poslao oštru poruku kritičarima, nije ih zaboravio

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Dinamo je opet spretno pobijedio u sudačkoj nadoknadi, pao je Osijek na Maksimiru 2:1.

Ako ste propustili, Modri su poveli golom Marka Bulata u 24. minuti, a onda je uslijedila drama. Osijek je imao bod u rukama zahvaljujući golu Antona Matkovića (17), juniora koji je ušao u 46. minuti umjesto Domagoja Bukvića, ali Gabriel Vidović u prvoj je minuti sudačke nadoknade donio Dinamu puni plijen.

“Sretni smo što smo zasluženo pobijedili. Dominirali smo cijelu utakmicu sretan sam što sam uspio pomoći momčadi”, rekao je Vidović za kamere Max Sporta.

Pobjeda se pamti

Osvrnuo se i na nedavne kritike koje su išle i na njegov račun.

“Ma ne zamaram se, gledam sebe. Evo im sada pa neka pišu”, zaključio je veznjak Modrih.

Kod Osijeka drugačija atmosfera:

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

“Da, nažalost, nismo izgurali, primili smo gol u 90. minuti. Sretan sam zbog prvijenca na Maksimiru, takvom velikom stadionu. Hvala i treneru što meni i drugim mladim igračima daje priliku. Ovo je velika stvar za mene, ali ostaje šteta zbog rezultata”, bili su prvi dojmovi Matkovića nakon prvog seniorskog gola za Osijek.




Majstor skandala prišao je Tuđmanu, njegov poklon nije ga iznenadio

Ovako ga je opisao:




“Vidio sam golmana da izlazi. Zaobišao sam ga i zabio. Puno će mi to značiti za samopouzdanje. Čuo sam, ako se ne varam, da je bilo 5000 navijača. Savršeno. Da, u idućoj utakmici imamo Rijeku. Moramo ovo zaboraviti i fokusirati se na iduću utakmicu”, rekao je.

 

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.