Ilustracija

(FOTO) Građani šokirani prizorom: ‘Ovo nije meteor! Nemamo pojma o čemu je riječ!’

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Spiralna svijetla vatrena kugla primijećena je iznad Cambridgeshirea u Engleskoj, UK početkom ovog tjedna.

Impresivan spektakl koji je izgledao poput velike plamene kugle fotografirao je lokalni stanovnik Gerry Underwood koji je u to vrijeme bio vani sa svojom djevojkom.

“Isprva je izgledao kao vrlo gust chemtrail”, rekao je i dodao: “Izgledalo je kao kratak i tanak oblak. Uopće se nije brzo kretao. Prilično sam siguran da to nije bio meteor. Ovo se spuštalo vrlo sporo i spiralno. Počelo je blještati narančastim svjetlom, kao što vidite na slikama. Straga su se počeli pojavljivati ​​plamenovi. Bilo je zaista neobično”.

Pojavu je uočilo i nekoliko drugih svjedoka.




“Vidio sam isti događaj”, rekao je Nigel Sullivan iz Leicestershirea. “Vidio sam objekt koji je u srijedu navečer prolazio kroz formaciju oblaka”.

Neki komentatori navode da je moguće kako je riječ o komadićima svemirskog smeća koje gori dok ponovno ulazi u atmosferu.

(VIDEO) BIZARNO! NLO u obliku meduze snimljen nad milijunskim gradom




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.