Foto: TikTok

Spiskali milijun eura na krštenje, pogledajte u kakvoj su raskoši feštali

Autor: I.D.

Na društvenim mrežama pojavio se video krštenja u Beogradu koje su platili čak milijun eura. Ovo krštenje su, kako se navodi u videu, organizirali baka i djed, pripadnici romske nacionalne manjine.

Ovaj urnebes u videu je privukao veliku pažnju ekipe na društvenim mrežama.

Da su baka i djed  svojim unukama priredili nezaboravno slavlje, dokazuje ova snimka koja počinje kadrom na kojemu se nalazi trbušna plesačica.

Foto: TikTok

Nakon toga je prikazana sala u kojoj je održano to krštenje, sve je prštalo od luksuza. Goste je posluživalo više od deset konobara, a stol na kojemu se nalaze pića također je privukao veliku pažnju.

Lidija Bačić raspametila fanove zamamnim outfitom: Posebno u oči upada prednji dio haljine

“Tog dana mogli ste piti doslovno što god poželite, mada to obično tako i biva na romskim veseljima”, navedeno je na TikToku gdje je objavljen video.




Foto: TikTok

Kasnije u videu se mogu vidjeti i domaćini: “Pogledajte kako izgleda baka koja je toga dana krstila unuke. Doslovno izgleda kao djevojčica”, rečeno je u videu.

Kumovi su pristigli iz dalekog Brazila i bili su jedni od zvijezda večeri, čak su dočekani uz vatromet. U nastavku videa se vidi kako glavni domaćin baca veliku količinu novca dok pjeva pjevačica.

@bozic.uros




Krštenje koje se pamti 💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #svadba #narodnamuzika

♬ original sound – bozicuros

Drugi kumovi su donijeli svinju i tortu po starom običaju, i opet se bacao novac na sve strane uz glazbu. Kao što možemo vidjeti, na ovoj fešti je prisustvovalo mnogo ljudi. Pristigla je i glavna bugarska zvijezda Julija Bikova koja uvijek ide sa svojim plesačicama, a pod ispod nje bio je prekriven novčanicama.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.