Foto: RTL

Renata iz Ljubav je na selu napravila transformaciju: Pogledajte kako sada izgleda

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Popularni RTL-ov show Ljubav je na selu i po završetku svake sezone nastavlja privlačiti pažnju. Javnost se tada posebno fokusira na ljubavne pothvate predstavljenih farmera i njihovih kandidatkinja, bez obzira na to jesu li ili nisu pronašli sreću pred kamerama.

Među brojnim bivšim kandidatkinjama nalazi se i Renata Šapina. Javnost ju je mogla upoznati u 12. i 13. sezoni, a gledateljima je u sjećanju ostala po izjavi da ‘ne radi ništa u životu. Sudeći po svemu, njena situacija se do danas i nije baš promijenila.

Kako je svojedobno otkrila, život joj je bio lak jer je njena obitelj osvojila jackpot na lutriji. Sada je za RTL otkrila kako je i ljubavna sfera ostala ista te da je sretno slobodna, a ususret ljetu odlučila se na promjenu frizure te je skratila svoju i dalje crnu kosu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Renata Šapina Official (@renata.sapina)




‘Ne moram imati nekoga da bih bila sretna’

“Znate vi u kakvom mi svijetu živimo? Nisam naletjela na takvu osobu koja bi mi bila dobra. Ne moram imati nekoga da bih bila sretna. Sretnom me čini što je cvijeće procvalo, ne moram imati nikoga da bih bila sretna. Ispunjava me kada nekome nešto poklonim”, izjavila je za RTL.

A osim emocionalno, ispunjena je i duhovno. Prije nekoliko godina, naime, okrenula se Bogu na što ju je nagnao događaj o kojem nije htjela govoriti. Vjera joj je danas velik dio života, a što se poslovne sfere tiče još nije pronašla zanimanje, niti ga traži.

Poznati harmonikaš odsvirao hit Baby Lasagne, komentari lete: ‘Malo si to iskoristio’




“Nije da me ne zanima, danas je teško pronaći posao, to je danas problematično. Voljela bih da radim, ali nema, nisam jedina na svijetu koja tako živi. No, i dalje idem po kavama i u shoppinge. Sada dolazi ljeto pa idem na more, a planiram posjetiti i Bosnu i Hercegovinu”, istaknula je.

Podsjetimo, u dvije sezone u kojima je sudjelovala sreću je tražila kod farmera Milana Milinkovića te Zorana Stričevića. Iako je Slavonka, nikad nije navikla na seoski život, stoga se njeno ‘proročanstvo’ da se na farmi neće snaći i ispunilo.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.