Foto: Tom Dubravec/ CROPIX

Poznati pjevač uveličao prvi ples Dalićeva sina: Za svadbu poželjeli posebnu pjesmu

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Kantautor Željko Krušlin Kruška mnogima je prvi izbor kada je u pitanju vjenčanje, a to je bio i sinu izbornika Zlatka Dalića, kojemu je uveličao prvi ples na svadbi.

U Tonijevo ime, izbornik je kontaktirao Krušku kako bi ga pitao bi li pjevao na sinovom vjenčanju. Mladi par je imao i posebnu želju koju je trebalo ispuniti, a Kruška je to rado prihvatio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Željko Krušlin Kruška (@zeljkokruslinkruska)

Jedan poziv i želja se ispunila

”Prije dva- tri mjeseca nazvao me naš izbornik Zlatko Dalić, i ovom prilikom njemu i svim dečkima čestitam ulazak na Europsko prvenstvo. Nazvao me i rekao da njegov sin i snaha koji su stupili u brak zaželjeli pjesmu ‘Gdje je ljubav tu si ti’, ali kaže nemoj onda samo tu pjesmu dođite kompletno grupa Latino pa održite mini koncert”, rekao je pjevač za Showbuzz.




Podsjetimo,  Toni Dalić, sin izbornika naše nogometne reprezentacije, u rujnu je oženio svoju dugogodišnju djevojku Ivu.

Izbornik Zlatko Dalić svjedočio vjeru: ‘Kada dođu teški trenuci, pa najlakše je odustati’!




Iako obitelj Dalić ne dijeli puno detalja o privatnim životima s javnosti, Zlatko je tom prigodom ipak napravio iznimku te objavio fotografiju sretnog para.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Na društvenim je mrežama objavio fotografiju s vjenčanja, a u opis je jednostavno napisao “Vjenčanje”, te dodao emotikon srca. U dva sata objava je prikupila nešto više od 10 tisuća lajkova, a čestitke pristižu sa svih strana.

Inače, Toni je prije tri godine stekao diplomu za digitalni marketing. Osim što je ljeti povremeno bio DJ na Zrću na Pagu, sada obnaša direktorsku funkciju u NK Varaždinu, a radi u jednoj banci.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.