Foto: RTL/Instagram

Oglasila se Filipova baka: Krenula komentirati Tamaru, on prekinuo snimku

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Filip Belić iz ‘Braka na prvu‘ objavio je video sa svojom bakom o kojoj često priča u sociološkom eksperimentu. Odlučio joj je pokazati novine u kojima je bio članak o Tamari i njemu, a posebno ga je zanimalo što će reći o Tamari.

“Mislim da je došlo doba gdje su se žene dosta promijenile. Htio bih pronaći ženu koja mi odgovara po izgledu, ali da bude tradicionalna, tipa kao moja baka. Da kuha, pere, brine se oko svog muža, partnera…”, rekao je Filip ranije.

“Baka, što si to dobila?”, pitao je Filip baku dok je ona gledala u novine. “Dobila sam novine gdje si ti lijepi s Tamarom”, odgovorila je ona. “A tko je još u novinama?”, pitao je on. “Vidiš, to sam ja i moj dragi mali veliki unuk”, rekla je baka. “Dobar unuk, je li tako?” pitao je Filip, a baka je potvrdila. “Tu je najstarija i najmlađa generacija”, komentirala je ponosno baka te dodala kako je zadovoljna s novinama i da su lijepo ispali.

Foto: Instagram

“Najpoznatija baka i najomraženiji unuk”

“Ti si najpoznatija baka Hrvatske sad, a ja najomraženiji Hrvat”, istaknuo je Filip i nasmijao baku. “Nisi, to si se ti od početka malo…”, rekla je ona, a video se u tom trenutku prekinuo. Mnogi se pitaju je li Filip slučajno prekinuo snimku ili je baka imala još nešto za dodati.

Inače, Filip je za RTL priznao kako mu je Tamara jako draga te možda i najzabavnija djevojka koju je ikada upoznao.  “Od svih parova mislim da smo ipak Tamara i ja najkompatibilniji. Opušteni smo i jedini prirodni i svoji”, naglasio je Filip Belić.

HOĆE LI I HRVATSKA PŠENICA ZAVRŠITI U MORU? ‘I nama je bilo tako za vrijeme Domovinskog rata, ali zbog Ukrajine smo izgubili naše najveće tržište’




Podsjetimo, od kada ju je ugledao, Filip nije krio razočaranje Tamarinim fizičkim izgledom, a čak je negativno komentirao i njene zube. No, kako je vrijeme počelo teći, a par se upoznavati, shvatili su da imaju puno toga zajedničkog. Iako je sve još uvijek na razini prijateljstva, dio gledatelja vjeruje da bi se među njima mogla roditi i ljubav.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.