Foto: Instagram

Maja Šuput na jedinstven način obilježila zadnje dane ljeta: ‘Ne daj Bože…’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica Maja Šuput ne prestaje častiti svoje vjerne fanove raznim trenutcima iz privatnog života koje dijeli na društvenim mrežama.

I dok je u nekima od njih glavni akter njen sinčić Bloom, ovoga puta u fokusu je ponovno bilo jedno od njenih provokativnih izdanja.

Jedna stvar je nedostajala

“Upijam posljednje zrake sunca prije povratka u realnost,” napisala je Maja u opisu fotografija. Na njima je pozirala ispod jedne palme, a jednu stvar bilo je nemoguće ne primijetiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)




Komplimenti su se samo nizali

Maja je odjenula dugačku pletenu ljetnu haljinu s otvorenim dekolteom. Maja je tako odlučila odbaciti grudnjak, te je njene bujne grudi pridržavala samo tanka vrpca. Time je još jednom dokazala kako se ne boji isprobavati nove modne kombinacije.

Njeni mnogobrojni obožavatelji ponovno su je obasuli komplimentima. “Ne daj bože da su ti posljednje”, “Majo uživaj, fakat si zaslužila”, “Volim te”, pisali su joj između ostaloga fanovi.

BILA JE ZVIJEZDA 90-IH, SAD JE RAZVLAČE ZBOG BANDIĆEVOG GROBARA: Iza atraktivne poduzetnice nekad je stajao otac Maje Šuput!




Iako ljeto za mnoge označava odmor od posla, Maja nije mogla dugo bez pozornice koju toliko voli. Tako je u svoj ljetni raspored uklopila mnogobrojne koncerte, te je sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim dva mjeseca provela uglavnom u Istri.

“Ja putujem, a muž i beba ostanu. Ja idem gore-dolje, ali opet ono, čim otpjevam, vraćam se njima. I ove godine pala je odluka na Umag, u jednom prekrasnom resortu smo. Dijete uživa, dva mjeseca na moru. Opet ja dođem sa svirke, znaš ono, probudiš se negdje na suncu. U Zagrebu to ne bi funkcioniralo,” objasnila je Maja svojedobno za In Magazin.

 

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.