Foto: Pexels/Rdne Stock Project/Ilustracija

Konobarica otkrila kako rastjeruje goste: Ako vam se dogodi, vrijeme je da napustite lokal

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Netko će u kafić ući samo kako bi s nogu u par sekundi srknuli svoju dnevnu dozu espressa, dok će drugi naručiti ‘nesicu’ i ispijati je satima. Gosti kafića, barem u Hrvatskoj, ne pitaju se sjede li predugo u lokalu, no ako vam se dogodi da vam konobari ‘brzinom svjetlosti’ daju račun, to bi mogao biti znak da predugo sjedite na kavi, posebno ako niste ništa dodatno naručili.

Jedna konobarica je na TikToku objavila video u kojem je otkrila kako ona rastjeruje goste koji predugo sjede u kafiću. Ona im pripremi račun i čim ju gosti zatraže odmah ga ima spremnog kako bi požurila proces njihovog odlaska.

“Kada gosti pitaju mogu li dobiti račun, ja ga već izvadim iz džepa jer sam čekala da napustite moj sektor”, opisala je konobarica dok je pokazivala na pripremljeni račun.

@tastyriah #fyp #serverlife #servertok #customerservice ♬ original sound – sissy

U komentarima su se javili i drugi radnici restorana i kafića, koji su potvrdili kako i oni koriste njen način kako bi suptilno poručili gostima da je vrijeme da se oslobode mjesta u lokalu za nove goste, čime bi se trebala povećati i njihova visina dnevne napojnice.

(RECEPT) Napitak koji poboljšava funkcije mozga i potiče mršavljenje: Iskoristite potencijal ‘čarobnih’ bobica




Ukoliko vam se dogodi da vas konobar ili konobarica ‘iznenadi’ računom, razmislite je li vrijeme da odete i svoje mjesto prepustite drugim gostima ili naručite još jedno piće.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.