FOTO: Screenshot HRTi

HRT REAGIRAO NAKON NOVOG VELIKOG GAFA: ‘Kriv je ljudski faktor’

Autor: Dražen Krajcar

Zbog velike pogreške koja se dogodila sinoć kada je umjesto najavljivane nove sezone serije “Crno-bijeli svijet” puštena stara epizoda, oglasili su se s HRT-a.

“Zbog ljudskog faktora – pogreške u ispisu naloga za emitiranje – večeras je u emitiranju programa HTV-a došlo do velikog propusta, pa je umjesto 1. epizode nove 4. sezone krenula zadnja epizoda 1. sezone “Crno-bijelog svijeta”. Pogreška je nakon nekoliko minuta ispravljena, a HRT će zbog toga poduzeti disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za ovu veliku pogrešku, te se ispričava gedateljima zbog nastale situacije” poručili su s javne televizije.

Podsjećamo, sinoć u 21 sat umjesto dugo najavljivane prve epizode 4. sezone serije “Crno-bijeli svijet” puštena je 12. epizoda iz prve sezone.

Da nešto nije u redu moglo se vidjeti odmah na početku epizode koja se odvija na Božić 1980., a ne 1985., kada je najavljeno da će se odvijati četvrta sezona.  Gledatelji su odmah uočili grešku te su uslijedile brojne reakcije na društvenim mrežama..

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.