Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

Hana Hadžiavdagić Hrvatskoj dala svečanu zakletvu: Ovo je čekala godinama

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Televizijska voditeljica i influencerica, Hana Hadžiavdagić Tabaković, redovito na društvenim mrežama dijeli razne provokativne fotografije. Ovog puta je ipak odstupila od tradicije te se pohvalila nečime sasvim drugačijim.

Naime, putem svoje Instagram priče objavila je nekoliko znakovitih fotografija. Na njima je bilo vidljivo kako je sada dobila i službenu potvrdu o hrvatskom državljanstvu.

Položila je prisegu

Na prvoj fotografiji ova Bosanka u rukama je držala službeni dokument na kojem je ispisana prisega koju je morala položiti. Uz fotografiju je prigodno postavila hrvatsku himnu kao pozadinsku glazbu.

Foto: Instagram

U svojoj objavi označila je vladu Republike Hrvatske te predsjednika, Zorana Milanovića. Zatim je podijelila fotografiju na kojoj sa ponosom drži spomenuti dokument te uz osmijeh pozira sa vladinim službenikom.

Foto: Instagram

Čini se kako je njeno državljanstvo trn u oku nekolicini fanova. Tako se Hana nedavno putem mreža oglasila o tome da često dobiva pitanja od kada je ona Hrvatica, a na jedno takvo je i odgovorila.

BUDUĆA TODORIĆEVA SNAHA JE ATRAKTIVNA PODUZETNICA! Petra i Ante na svijet donose prinovu: Zaljubili su se nakon tuluma na brodu




“Veća od mnogih s obzirom da godinama živim i radim tu te plaćam uredno porez za razliku od mnogih ‘velikih Hrvata’ koji imaju firme u Hercegovini,” jasno je Hana iznijela svoje mišljenje.

“Neka ja nisam ali neka jesu oni što glasuju i određuju sudbinu zemlji u kojoj su možda bili nekad na moru. Evo ja znam nekoliko takvih iz srednje Bosne koji nikada nisu bili u Zagrebu ali su veći Hrvati od mene. Malo emancipacije nije naodmet,” zaključila je Hana.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.