Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

(FOTO) ČOMBE POSTAO TATA! Par skrivao vijest o rođenju kćeri, a onda otkrio i neobično ime malene

Autor: T. Š.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (44), javnosti najpoznatiji po ulozi Čombeta iz serije “Lud, zbunjen, normalan” i njegova supruga, domaća glumica Marija Omaljev Grbić (38) postali su roditelji djevojčice. Sretnu vijest otkrio je Grbić na svom Instagram profilu.

“Zakazao sam si ulogu tate za petak. Još uvijek radim na liku, ali imam cijeli život za usavršiti ju”, ponosno je objavio glumac, te otkrio ime kćeri.

“Malena djevojčica Billie na ovaj svijet je stigla 15. listopada 2021. godine. Volim te odavde do vječnosti”, stoji u opisu fotografije na kojoj glumac pozira s kćerkicom Billie u rodilištu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)




Podsjećamo, Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo im je prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.