Foto: Tomislav Krišto/CROPIX

Elli Dvornik se zbog videa javio poznati Hrvat: ‘Nemoj mi prosljeđivati poruke za Charlesa’

Autor: I.D.

Influencerica Ella Dvornik na društvenim mrežama je objavila simpatični video u kojemu sama sebi priprema romantičnu večeru. Ella je s pratiteljima na Instagramu podijelila od A do Ž recepte i jela koja kuha za relaksirajuću večeru namijenjenu samo njoj, uz čašu vina. “Ocjena večeri 11/10 Domaćin je bio odličan, i zabavan, toplo preporučujem ovo druženje”, napisala je Ella ispod videa.

Da bi situacija bila simpatičnija, Elli se javio kolega influencer Dear Leader Joe, koji je utjecajni poduzetnik te joj je poručio: “Kad ćeš meni kuhati? Zoveš samo kad treba narodnjake svirat na klaviru”. Na to mu je Ella odgovorila: “Ništa bolje ne zaslužuješ.” Da bi on za kraj napisao Elli: “Nemoj poruke za Charlesa meni prosljeđivati.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

‘Meni je veća hrana od večere tvoja energija’

U detalje ovog odnosa nećemo ulaziti, ali vjerujemo da se Ella i njen prijatelj influencer tako šale i “potpaljuju” ekipu na Instagramu. Zbog Elline večere, po uzoru na Večeru za 5, mnogi su komentirali samo jedno – padale su same pohvale.




“Meni je veća hrana od večere tvoja energija i taj izdići se iznad situacije fazon. Naučiti ugađati sebi i voljeti sebe, zaista veliki poticaj. Hvala ti”, “Dobro izgleda, sigurno je i fino, hvala na ideji”, “E tako se to radi”, pisali su Elli njeni pratitelji na Instagramu.

Ella Dvornik se družila s bauštelcima pa otkrila koliko zaradi mjesečno, svi ostali u čudu




 

Podsjetimo, prije više od mjesec dana u javnost je dospjela vijest da je britanski poduzetnik Charles Pearce tužio svoju uskoro bivšu suprugu Ellu zbog udjela u kući u Balama, čiji je ona jedini vlasnik. Osim bake Žarke Kuljiš i Ellinog odvjetnika, cijelu situaciju je nedavno komentirala i druga baka.

“Glupo mi je uopće bilo što reći na cijelu njihovu situaciju. Ne diram u to. Tko god što kaže rekao je krivo jer nitko ne zna kako je biti u njihovoj koži. Uvijek postoje dvije priče, stoga pamet u glavu. Želim im sve najbolje i najvažnije je da imaju zdravlje,” kratko je rekla majka pokojnog Dine Dvornika, Diana Dvornik.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.